Documentatia DTAC, PT+DDE
Lista Cantitati si Oferte materiale
Proiect 3d – Vizualizare fotorealistica
Eficienta functionala, economica si energetica.

ARHITECTURA

Ai nevoie de consultanta sau asistenta in proiectare, si te-ai saturat sa cauti persoana potrivita pentru planul tau? te afli exact unde trebuie, eu impreuna cu echipa mea iti asiguram calitatea si claritatea de care ai nevoie in realizarea proiectelor de arhitectura, rezistenta si instalatii la un pret deosebit de avantajos, in toate fazele proiectului: CU, DALI, DTAC, Pth, DDE

Va suntem alaturi in obtinerea certificatului urbanistic (CU) si in toate celelalte faze de constructie: Ne ocupam de realizarea DTAC, si anume Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire. Ce vom face, mai exact? Cu ajutorul echipei noastre de proiectanti, arhitecti si ingineri, ne vom ocupa de realizarea proiectului in baza caruia primaria sau consilul judetean de care apartii iti da oferi autorizatia de construire a imobilului. Acest stadiu este cunoscut si sub denumirea de Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Construire, pe scurt PAC.

Ne ocupam de asemenea, de DTAD – proiectul de Documentatie Tehnica pentu obtinerea Autorizatiei de Demolare, in cazul in care doriti sa demolati integral sau partial o constructie existenta inainte de a construi alta. In aceast caz, va oferim expertiza echipei noastre de proiectare, compusa din arhitect, inginer de rezistenta si expert tehnic, acesta din urma fiind insarcinat cu expertiza tehnica a constructiei ce urmeaza a fi demolata.Dupa intocmirea documentatiei necesare primaria sau consilul judetean trebuie sa isi dea acordul cu privire la demolarea constructiei. In trecut, aceasta documentatie era cunoscuta sub numele de Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Demolare sau, abreviat, PAD.

La noi puteti apela si pentru PT – Proiectul Tehnic – documentatie ce face referire la suma tuturor actelor si planurilor furnizate de arhitecti, ingineri de rezistenta, de instalatii, geotehnicieni, topometristi. Proiectul Tehnic este esential pentru activitatea constructorului insarcinat cu realizarea lucrarilor de constructie.

DDE, proiectul care cuprinde Detaliile de Executie, face parte din documentatia pentru Proiectul Tehnic (PT), si se refera la documentatia furnizata de proiectanti, cuprinzand detalii constructive importante ce sunt importante pentru indeplinirea tuturor parametrilor de conformitate cu proiectul, cu legislatia in vigoare si cu autorizatia de construire.

LOCUINTE INDIVIDUALE, COLECTIVE SI CUPLATE

Sunteti proprietarul unui teren si doriti sa va ridicati un imobil: locuinta permanenta ori casa de vacanta si doresti sa fie speciala, sau sunteti dezvoltator imobiliar si doriti construirea unor locuinte colective sau a unei locuinte cuplate, echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de proiectare de inalta calitate si cu costuri reduse.

CLADIRI CIVILE: BIROURI, HOTEL, COMERCIALE SI ALIMENTATIE PUBLICA

Echipa noastra ofera servicii de proiectare cladiri civile avand in vedere cerintele de ccalitate, conditiile tehnice, parametrii si nivelurile de performanta corespunzatoare, care au la baza un concept unic, original si modern. Deasemenea proiectele noastre sunt recunoscute pentru rentabilitate, fiabilitate, sustenabilitate si durabilitate. Costuri de executie cat mai mici, resurse care sa nu afecteze foarte mult mediul inconjurator, o structura rezistenta si sigura, bazata pe o tehnologie avansata, flexibila si accesibila sunt la indemana fiecarei persoane.

CONSOLIDARE, EXTINDERE SI/SAU RECONVERSIE

Imobilul din proprietatea dumneavoastra nu mai corespunde standardelor actuale de rezistenta si doriti imbunatatirea si nu stiti cum sa procedati? Echipa noastra este pregatita pentru a face fata acetei provocari. Consolidarea unei case vechi sau a unei constructii istorice este un demers delicat, si trebuie tratat ca atare, cu atat mai mult cand se doreste si o extindere pentru a maximiza suprafata utila, imbunatatirea iluminatului natural si pentru a spori confortul dumneavaostra. Nu este exclusa si reconversia, sau schimbarea functiunii unei cladiri, pentru a reda functionabilitatea unei cloadiri vechi scopul de alta data. Astfel vom pune bazele unui nou proiect modificat si adaptat activitatilor conform nevoilor dvs.

STUDII DE FEZABILITATE PENTRU ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE

Doresti accesarea fondurilor europene pentru permiterea unui proiect complex sa se dezvolte si sa acopere o nevoie dintr-un domeniu de interes social si care, implicit sa imbunatateasca nivelul de trai al comunitatii. Este un proces complicat dar un proiect bun care atinge toate obiectivele poate sa iti usureze munca si sa iti asigure eligibilitatea ideii tale. Studiul de fezabilitate reprezinta, de fapt, o analiza amanuntita a viabilitatii ideii cu care vrei sa accesezi fondurile europene. Acest studiu este necesar pentru a cunoaste domeniul, piata si pentru a putea tine evidenta factorilor de risc cu care te confrunti si de a da prima imagine ideii tale de afaceri si de a clarifica anumite aspecte legate de proiectul tau si cel mai important obtinerea unui raspuns la intrebarea comisiei, si anume “Investim sau nu in aceasta idee de afaceri?”.

Doresti mai multe detalii sau o oferta de pret? Stabileste o intalnire accesand pagina de contact sau butonul alaturat!

Documentatia DTAC, PT+DDE
Lista Cantitati si Oferte materiale
Proiect 3d – Vizualizare fotorealistica
Eficienta functionala, economica si energetica.

AMENAJARI INTERIOARE

Cel mai important element intr-o amenajarea interioara esti TU.

Deoarece eu cred ca amenajarea interioara unui spatiu este o poveste despre tine, si despre toti acei cei care vor transita acest spatiu nou creat. Visurile, pasiunile si gusturile tale, stilul tau de viata, nevoia ta de tehnologie sau deconectarea de aceasta, hobby-urile tale sau cum iti place sa iti petreci timpul tau liber, fiecare amintire din calatoriile tale sau colectiile tale, toate sunt ingredientele unui design interior reusit ce pot fi implementate in conceptul nostru.

Provocarea mea este sa te inteleg pe tine si nevoia ta pentru a formula un concept ce poate fi pus in practica si ca povestea ta sa devina realitate, fie ca este vorba de un apartament, vila ta sau biroul tau, poate fi chiar magazinul tau, barul sau cafeneaua ta sau de ce nu cofetaria ta.

Pentru ca povestea ta sa devina realitate, este necesara dimensiuni reale si date clare, pentru a transforma un concept intr-o amenajare interioara, si aceasta fiind responsabilitatea mea prin a realiza un releveu, pe baza caruia conceptul meu va prinde contur, si astfel detaliile de exectutie pot fi realizate si executia poate incepe.

Pentru a realiza si implementa proiectul sa arate precum proiectul 3d ce are ca baza conceptul si povestea ta, inca de la inceput bugetul alocat amenajarii trebuie sa fie foarte bine gestionat, la fel devizul lucrariilor cat si lista de cumparaturi: finisaje, mobilier si/sau decoratiuni asistenta mea este foarte importanta in acest aspect.

Deasemenea urmarirea santierului este foarte important prezenta mea, pentru a verifica realizarea lucrarilor de constructie, aplicarea finisajelor sau montajul mobilierului asigurand astfel ca se respecta termenele agreate cat si calitatea acestora.

CONCEPT

In urma unor intalniri pentru a te cunoaste mai bine, si a formula tema de proiectare, urmeaza releveul spatiului pentru a lua in calcul fiecare detaliu ce poate afecta sau ajuta amenajarea noastra, apoi transpunerea acestor detalii in CAD pentru a genera MOODBOARD-ul dupa care ne vom ghida intreaga amenajare.

PROIECT TEHNIC

Reprezinta un set de planse tehnice si parte scrisa ce explica clar amenajarea pentru implementare, precum dimensiunile exacte a mobilierului, pozitionare prize electrice, corpuri de iluminat, obiecte sanitare s.a.m.d. Precum si devizul lucrarilor impreuna cu lista de cantitati.

VIZUALIZARE 3D

Pe baza MOODBOARD-ului si propunerilor de planimetrie a amenajarii se realizeaza modelul 3d la scara, si randarea unor imagini reprezentative pentru a intelege mai bine spatiul si dupa care mai tarziu va servi ca ghidaj in alegerea materialelor sau finisajelor de la furnizori si in implementare.

IMPLEMENTARE

Cel mai important pas intr-o amenajare este implementarea proiectului, si anume alegerea unei echipe de constructii, achizitia materialelor de constructie, finisajelor, gestionarea bugetului, urmarirea santierului pentru asigurarea calitatii si respectarea proiectului fiind foarte importanta asistenta mea pentru a ne asigura ca amenajarea va fi exact ce ne-am propus sau sa prevenim orice problema poate aparea in faza de implementare.

Doresti mai multe detalii sau o oferta de pret? Stabileste o intalnire accesand pagina de contact sau butonul alaturat!

Documentatia DTAC, PT+DDE
Lista Cantitati si Oferte materiale
Proiect 3d – Vizualizare fotorealistica
Eficienta functionala, economica si energetica.

Branding si Webdesign

Ai un bussines si doresti ca el sa devina un trend, un branding bun iti poate aduce acest succes, fie ca vrei sa introduci un produs sau serviciu pe piata nou sau vrei un “refresh”, imaginea acestui produs poate spune foarte multe despre tine, business-ul tau si despre produsul in sine, ca are increderea pe care o ai tu in acest produs. Experienta in domeniu imi da curajul sa iti spun ca pot livra exact ce ai nevoie intr-un timp foarte scurt la un pret foarte atractiv.

BRANDING

Branding reprezinta o colectie de elemente atat grafice cat si tehnice dupa care imaginea unui produs sau serviciu se ghideaza in prezentarea lui pe piata in media, retele de socializare sau in materialele publicitare.  Fiind cel mai important aspect in ultimi ani, si un punct de diferentiere intre business-uri, branding-ul impreuna cu marketing-ul, felul cum informezi si livrezi un produs clientului.

GRAPHIC DESIGN

Reprezinta realizarea unor elementelor grafice, ce pot servi ca material publicitar, prezentari, documente oficiale, ilustratii si multe altele. Elemente ce pot influenta perspectiva unui client asupra produsului tau prin eficentizarea comunicarii si transmiterii unui mesaj mult mai rapid si targetat in domeniul dorit

WEBDESIGN

Cel mai eficient mod de prezentare si introducere pe piata a unui produs sau serviciu este un website pentru a prezenta benefiiciile si posibilitatea de comercializare a acelui produs/serviciu. Ca astfel tu sa te bucuri profitul business-ului tau si satisfactia ca poti atinge cat mai multi potentiali clienti cu minimum de efort.

LOGO

Unul dintre cele mai importante elemente a le unui branding este cu siguranta un logo, ceea ce de cele mai multe ori poate sau nu convinge un potential client de a alege brandul tau in locul competitorului. Deoarece in ziua de azi foarte multi pot livra acelasi produs in mai multe feluri, insa cel mai important este modul cum faci un client sa se simta important.

Doresti mai multe detalii sau o oferta de pret? Stabileste o intalnire accesand pagina de contact sau butonul alaturat!

MODELARE 3D

 

Ai o idee si vrei sa devina realitate, si nu ai decat niste schite, noi vom putea transpune aceasta idee intr-un model tridimensional ce poate fi vizualizat sau fabricat atat prin metodele traditionale cat si prin fabricarea moderna printare 3d. Serviciile noastre de modelare 3d nu se opresc doar aici, realizarea la scara unei varietati mari de elemente 3d de la cladiri la echipamente, utilaje si autmobile in urma unor planuri sau schite pana la  modelarea obiectelor de mobilier la comanda sau speciale si design de produs.

VIZUALIZARE FOTOREALISTICA

 

Se spune ca o imagine poate face cat 1000 de cuvinte, vizualizarea fotorealistica face exact acest lucru, transforma o idee, un concept in realitate, cel putin mai aprope de realitate. Cel mai bun mod de a transimte o idee este cu ajutorul imaginilor si vizualizarea reuseste acest lucru prin prezentarea unui obiect, cladire sau scena virtuala modelata in 3d intr-o imagine ce imita realitatea si face ca prezentarea acelui produs sa se faca dorit si astfel aceea idee devine realitate.

MACHETARE 3D

Reprezinta realizarea unui model tridimensional a unui obiect, cladiri sau a unui environment pentru a fi implementat intr-o scena pentru a fi vizualizat si sa transmita ideea dorita, sau implementarea lui intr-o librarie pentru pentru jocuri sau pentru portofoliu.

IMAGINI 360

O metoda foarte buna de imersare a privitorului intr-o lume virtuala si de a prezenta o idee, o propunere sau de cele mai multe ori o amenajare interioara pentru a intelege mult mai bine cum elementele din aceea imagine va avea sa reprezinte legatura cu realitatea.

PRODUCT DESIGN

Are ca baza studiul formei si functionalitatii unui produs, pentru a previzualiza un element de mobilier la comanda si a decide asupra detaliilor ce vor fi fabricate in urma deciziei finale. Acest studiu este foarte important si poate reduce costurile prin reducerea de prototipuri initiale.

ANIMATIE

Cum o imagine poate spune foarte mult, o colectie de mai multe imagini succesive pot spune o intreaga poveste, ceea ce poate rezona cu ceea ce iti place sau educa in cele mai multe privinte, fie ca vorbim de un scurt-metraj animat cu personaje ce transmit un mesaj fie o prezentare eleganta a unui produs, cladiri sau interior prin metode cinematografice ce incanta ochiul.

Doresti mai multe detalii sau o oferta de pret? Stabileste o intalnire accesand pagina de contact sau butonul alaturat!